Verwenontbijt op zaterdag of zondag 

Wat is er zaliger dan rustig wakker worden in het weekend en de tijd even vergeten? Dit kan door te genieten van een verwenontbijt. Het is nog aangenamer wanneer u zelf niets van moeite hoeft te doen om dat ontbijt neer te zetten.

Kom daarom op zaterdag of zondag ontbijten bij Ontbijt In Brugge. U hoeft enkel uw voeten onder tafel te schuiven en te genieten van een heerlijk ontbijt met kwalitatieve producten. Omdat het weekend bestaat uit ontspannen en genieten, laten we u de dag starten met een glaasje champagne.  

ontbijt-in-brugge-dukes-palace.jpg


Royaal verwenontbijt in het weekend

Zowel op zaterdag als op zondag biedt Ontbijt in Brugge u een royaal ontbijtbuffet. Er is voor elk wat wils aanwezig.

Laat u verwennen door ons ruim assortiment granen en broden, fruitsappen, warme dranken, zoet en hartig beleg, elf soorten kaas en verschillende eierbereidingen die worden gemaakt naar uw wens. Voor de liefhebbers is er ook Engels ontbijt aanwezig. Om het verwenontbijt op zaterdag of zondag compleet te maken is er nog diverse confiserie te vinden.

Uiteraard wil Ontbijt In Brugge iedereen laten genieten van een ontbijt op zaterdag of zondag. Daarom bieden wij een aangepast ontbijt aan indien u lactose intolerant bent of last heeft van andere allergieën. Laat ons dit weten bij uw reservatie en Ontbijt In Brugge zorgt voor de rest. 

 

Een ontbijt om u op zaterdag of zondag te laten verwennen

Ontspannen opstaan en heerlijk, kwalitatief ontbijten zodat u de dag tegemoet kan. Een ruime keuze producten en u hoeft zelf niets anders te doen dan genieten. Genieten van dit verwenontbijt op zaterdag of zondag kan tussen 7u30 -11u00 voor € 28.00 p.p.

Het personeel van Ontbijt In Brugge ontvangt u graag met open armen en doet er alles aan om uw zaterdag- of zondagochtend compleet te maken. 

Maak vandaag nog uw reservatie.

  • ontbijt-in-brugge-champagne-en-chocolade.jpg
  • ontbijt-in-brugge-vlees-en-vis.jpg