Verrassend ontbijten in Brugge

U kan eenvoudig ontbijten, of aangenaam en verrassend ontbijten. Eten moet u doen om de maag en de dag te starten, waarom zou u het dan niet meteen goed doen?

Een verrassend ontbijt om te starten

ontbijt-in-brugge-dukes-palace.jpg

Cadeaubon ontbijt

Doe een verrassend ontbijt cadeau met de cadeaubon van Ontbijt In Brugge.

Het goed starten van de dag met een mooi ontbijt, kan bij Ontbijt In Brugge. Wij bieden u en uw gezelschap een verrassend ontbijt aan, met een royale keuze en kwaliteitsvolle producten

U kan genieten van heerlijke koffies en thees, kazen, vlees en vis van de beste kwaliteit, viennoiserie, wafels en pannenkoeken, een ruime keuze broden en granen, warme producten en verschillende fruitsappen en confituren. Nu we toch bezig zijn met koninklijk ontbijten, krijgt u bovendien champagne aangeboden. U leeft ten slotte maar één keer. Bekijk ons volledige aanbod.

Graag verrassen wij u met heerlijke eierbereidingen à la minute klaargemaakt zoals u het wenst.

Ook als u gluten of lactose intolerant bent of last heeft van andere allergieën, verrassen we u graag met ons ontbijt. Geef dit mee bij uw reservering en Ontbijt In Brugge zorgt voor een aangepast, verrassend ontbijt zodat ook u de dag goed kan starten.

Ontbijten in een verrassende stad en omgeving

Bij een heerlijk ontbijt hoort ook een verrassende omgeving om in te ontbijten. Bij Ontbijt In Brugge ontbijt u in het midden van de pittoreske stad Brugge en toch is het er erg rustig. Ontspan volledig op het terras of in de smaakvolle ontbijtruimte van Ontbijt In Brugge.

Na uw ontbijt kan u nagenieten met een wandeling doorheen het centrum. Dit volledige, verrassende aanbod is mogelijk voor 28 euro per persoon. 

Reserveer vandaag nog uw tafeltje en Ontbijt In Brugge zorgt voor al de rest.

  • ontbijt-in-brugge-champagne-en-chocolade.jpg
  • ontbijt-in-brugge-vlees-en-vis.jpg