Uitgebreid ontbijten in Brugge

Wat is er zaliger dan eens uitgebreid ontbijten, en dit in een prachtige en historische stad als Brugge. Neem de tijd om te genieten in het stijlvolle en prachtige decor van Ontbijt in Brugge. Bij ons kan u doordeweeks terecht tussen 7u30 en 10u30 en in het weekend en met feestdagen tussen 7u30 en 11u00. Onze warme dranken en gezonde fruitsappen mag u naar hartelust bijvragen. Het ontbijtbuffet wordt daarnaast voortdurend aangevuld. Ter verwelkoming bieden wij u graag een glaasje champagne aan bij het ontbijt.  

Bent u daarna van plan om op ontdekking te gaan in de stad? Ontbijt in Brugge is gelegen in het hartje van Brugge, dit maakt het de ideale uitvalsbasis. Met een stevig uitgebreid ontbijt als starter zal u voldoende energie hebben om de historische binnenstad te bezichtigen.

 
  • ontbijt-in-brugge-champagne-en-chocolade.jpg
  • ontbijt-in-brugge-vlees-en-vis.jpg

Verse vruchtensappen, koffies en thee’s

Ontbijt in Brugge biedt u een royaal ontbijt met een ruim assortiment koffies aangepast aan uw wens. Daarnaast heeft u keuze tussen 8 soorten thee van Ridgways of London en heerlijke verse vruchtensappen.

Zout, zoet en hartig ontbijten

Tijdens uw uitgebreide ontbijt heeft u een ruime keuze aan beleg. U kunt kiezen voor zoet beleg of gaan voor maar liefst 11 soorten kaas, verschillende soorten vlees en uiteraard mogen zalm en verse garnalen niet ontbreken. Ook pannenkoeken, wafels, donuts, verse groenten, fruitsalade en heel wat meer maken uw royale ontbijt volledig af.

Niets is leuker dan tijdens uw ontbijt genieten van een eitje. Wij maken uw eitje zoals u het wenst en bezorgen het bij u aan tafel met de glimlach. De liefhebbers kunnen het eiergerecht volledig afmaken met worstjes, spek, warme tomaat of heerlijke champignons.

Als laatste kunnen brood en granenliefhebbers zich uitleven met ons ruimte assortiment speciale broden of cereals. U komt ontbijten, dus niets aangenamer dan een lekkere muffin, donut of stukje broodpudding om het royale ontbijt volledig te maken. 

Glutenvrij assortiment 

Uiteraard houdt Ontbijt in Brugge rekening met lactose intollerantie of andere allergieën. Geef dit door bij uw reservatie en wij zorgen dat ook u volop uitgebreid kan ontbijten.