Romantisch ontbijten met uw geliefde

Een romantisch ontbijt voor u en uw partner in een romantisch kader in de stad der geliefden, Brugge! Een romantisch ontbijt bij Ontbijt in Brugge is iets om nooit te vergeten. We verwelkomen u graag met een glaasje champagne om in de sfeer te komen. Daarnaast kan u genieten van ons uitgebreid ontbijtbuffet, voor u het romantische Brugge ontdekt.

Brugge biedt voor u en uw geliefde alles wat nodig is om een romantische uitstap te plannen. Van een wandeling in het Minnewaterpark tot het nemen van een foto aan de Bonafaciusbrug, ofwel de liefdesbrug. Na een Romantisch ontbijt bij Ontbijt in Brugge bent u alvast volledig in de stemming!

  • ontbijtrestaurant-in-brugge-dukes-palace.jpg
  • ontbijt-in-brugge-dukes-palace.jpg
  • herfst111114070.JPG
  • brugge-dsc0991.jpg

Begin de dag goed en je dag kan niet meer stuk: verras je geliefde met een romantisch ontbijt in Brugge. Is het voor een speciale gelegenheid of zomaar? Een romantisch ontbijt met je partner kan altijd. Het is ongetwijfeld de ideale start van een bijzondere dag. Een bijkomend voordeel is de ligging van Ontbijt in Brugge. Wij zijn gelegen in het hartje van Brugge, de ideale uitvalsbasis dus voor een daguitstap. Met het romantische ontbijt zal u ongetwijfeld scoren en een fantastische dag tegemoet gaan.

Bij Ontbijt in Brugge kan je terecht voor je romantisch ontbijt tussen 7u30 en 10u30 op weekdagen. In het weekend en met feestdagen is het ontbijtrestaurant open tussen 7u30 en 11u00.