Ontbijtrestaurant Brugge

Niets beter dan de dag te starten met een uitgebreid, kwalitatief, voedzaam en royaal ontbijt.

Weekend of weekdag, het ontbijt is en blijft de belangrijkste start van de dag. Het is dan ook belangrijk dit goed aan te pakken. Bij ontbijtrestaurant Ontbijt in Brugge kunt u elke dag ontspannen en met de beste producten genieten van uw ontbijt.

Elke dag ontbijten in het ontbijthotel

Een uitgebreid ontbijt in het weekend of een snel maar voedzaam ontbijt tijdens de week? Een zakenontbijt in plaats van een zakenlunch? Het kan allemaal. Gelijk wanneer kan u genieten van kwaliteit en een ontbijt dat voldoet aan uw wensen en die van uw gasten.

Ontbijt in Brugge is het ontbijtrestaurant in Brugge bij uitstek voor het ontbijt naar uw wens. Elke dag tussen 7u30 en 10u30 kunt u in een stijlvol ontbijtrestaurant genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met warme dranken, verse fruitsappen, koffiekoeken, eierbereidingen, broden, beleg en heel wat extra’s. Om het af te maken biedt ontbijtrestaurant Ontbijt in Brugge u standaard de beste champagne aan. Bekijk gerust ons ontbijtbuffet en laat u verleiden…

  • ontbijtzaal-brugge.jpg
  • ontbijt-in-brugge-champagne-en-chocolade.jpg

Ontbijten in een restaurant met sfeer

Van een luxe ontbijt kunt u uiteraard het beste genieten in een gepaste ontbijtruimte. Ontbijt in Brugge biedt u het ontbijt in een stijlvolle, vernieuwde ruimte met de beste bediening. Door de kleinschaligheid van Ontbijt in Brugge geniet u van persoonlijke bediening, waant u zich niet in een hotelsfeer en passen wij ons ontbijtbuffet aan voor allergieën of lactose intolerantie. Dit alles voor 28 euro/persoon.

Kom eens langs voor een uitgebreid of snel ontbijt en start uw dag ontspannen, voldaan en met luxe.