Lekker ontbijt in Brugge

Ontbijt in Brugge is dé plek in de stad om te genieten van een lekker ontbijt. Om het helemaal compleet te maken bieden wij u een glaasje bubbels aan bij aankomst. Wat heeft u nog meer nodig om de dag op een perfecte manier te starten?

Om u een idee te geven: het lekkere ontbijt bestaat onder meer uit verse koffiekoeken, diverse eierbereidingen, verschillende soorten beleg, zalm, yoghurts, vers fruit, warme dranken, verse fruitsappen, … Bekijk zeker ons volledig ontbijtbuffet vooraf, u zal zonder twijfel overtuigd zijn van ons lekker ontbijt.

  • ontbijt-in-brugge-vlees-en-vis.jpg
  • ontbijt-in-brugge-ontbijtbuffet.jpg
  • ontbijtrestaurant-in-brugge-dukes-palace.jpg
  • ontbijt-in-brugge-dukes-palace.jpg

Bent u na uw lekker ontbijt van plan om de stad te verkennen? Dan is Ontbijt in Brugge dé ideale uitvalsbasis! Onze stijlvolle ontbijtruimte is namelijk gelegen in het hartje van Brugge. Vraag zeker ook wat tips en meer informatie aan ons team, zij zullen u met de glimlach graag wat meer vertellen over de stad. Van de middeleeuwse architectuur tot de historische monumenten, u zal ongetwijfeld een onvergetelijke dag beleven. En de energie om een volledige dag op verkenning te gaan zal u ongetwijfeld krijgen van ons lekker ontbijt. Het is dé perfecte manier om uw dag te starten.

Voor een lekker ontbijt kan u bij ons doordeweeks terecht tussen 7u30 en 10u30 en in het weekend en met feestdagen tussen 7u30 en 11u00. Vergeet niet vooraf te reserveren!