Ontbijt in Brugge! 

 • Klaar voor de perfecte start van een dagje Brugge? U wil uw geliefde verrassen met een romantisch ontbijt in Brugge of tot rust komen en ontspannen door te genieten van een zalig ontbijt in het centrum van Brugge?

  Dankzij de luxueuze ontbijtformule van Ontbijt in Brugge kan het allemaal.

  U krijgt de kans te ontbijten in het centrum van het historische Brugge en bovendien biedt Ontbijt in Brugge u met zijn stijlvolle, warme ontbijtruimte een oase van rust en een ontbijtformule om puur te genieten.

  Ontspannend ontbijten in pure luxe

  Door Ontbijt in Brugge kunt u ontspannend genieten van een luxe ontbijt in een rustgevende en inspirerende omgeving. Bovendien profiteert u van de beste bediening met een warme glimlach en heerlijke, kwalitatieve producten.

   

 • Onze ontbijtformule

  De ontbijtformule bestaat uit een uitgebreid buffet met een ruime keuze aan verse fruitsappen, warme dranken, koffiekoeken, tal van eierbereidingen met ontbijtspek, worstjes en vele extra’s!

  Uiteraard zorgt Ontbijt in Brugge voor iedereen! Wij passen ons ontbijt aan indien u lactose intolerant bent of een bepaalde allergie heeft. Geef dit mee bij uw reservatie en Ontbijt in Brugge maakt ook van uw ontbijt een topper.

  U kunt al genieten van deze ontbijtformule voor € 28.00 p.p inclusief Champagne. 

  Onze all-in ontbijtformule zal u zeker bekoren. Een ontbijt bij ons is een unieke ervaring om nooit te vergeten. Ons hartelijk team ontvangt u met een glimlach en zorgt ervoor dat u niets tekort komt. Ontdek ons uitgebreide assortiment. 

  Heeft u last van allergieën? Geen probleem. Laat het ons weten en wij verzorgen graag een glutenvrij of lactosevrij ontbijt voor u.