Gezellig ontbijten in Brugge

Gezellig ontbijten in Brugge en even tot rust komen doe je bij Ontbijt in Brugge. Gezellig aan de ontbijttafel, voorzien van diverse verse fruitsappen, heerlijke warme dranken, verse koffiekoeken, … Wat heeft u nog meer nodig om de dag goed te starten? Een glaasje champagne misschien? Wees gerust, wij verwelkomen u graag met een glaasje bubbels. Ontdek het volledige ontbijtbuffet hier.

Na het heerlijke ontbijt bij Ontbijt in Brugge bent u pas echt klaar om de gezellige stad te ontdekken. De historische monumenten, middeleeuwse architectuur, ... zorgen voor een totaalbeleving. Gaat u voor een extra sfeervolle beleving? Duik dan de vele zijstraatjes van Brugge in. Daar kom je de gezelligste restaurants en cafés tegen.

 

  • ontbijtzaal-brugge.jpg
  • ontbijtrestaurant-in-brugge-dukes-palace.jpg
  • ontbijt-in-brugge-ontbijtbuffet02.jpg
  • brugge-04137759.JPG

Een gezellige dag in de stad Brugge? Start dan met het gezellig ontbijt bij Ontbijt in Brugge. Samen aan de ontbijttafel met een lekker kopje koffie, verse ontbijtkoeken, een gekookt eitje, verse charcuterie, ... Het is de ideale combinatie. Een bijkomend voordeel van Ontbijt in Brugge is de ligging. Doordat wij in centrum Brugge gelegen zijn, bieden wij de ideale uitvalsbasis voor een daguitstap in de stad. Na het gezellige ontbijt zal u ongetwijfeld een dag vol ontspanning en plezier beleven!

Bij Ontbijt in Brugge kan je iedere dag terecht in onze stijlvolle ontbijtruimte voor een gezellig ontbijt. U kunt bij ons doordeweeks terecht tussen 7u30 en 10u30 en in het weekend en met feestdagen tussen 7u30 en 11u00.